Over ons

Wij durven te beweren dat het kuisen van ruiten niet alleen een kunst is waarbij toewijding en motivatie centraal dienen te staan, het is eveneens een gevaarlijk karwei. Opleiding en constante bijscholing zorgen ervoor dat we dagelijks met actuele kennis van materiaal en producten de baan op kunnen.

We verzorgen steeds een goede prijs / kwaliteit verhouding voor zowel particulieren als bedrijven, naar de wensen en noden van de klant.

In onze offerte is reinigen van raamomlijstingen steeds inbegrepen omdat we vinden dat een vlekkeloze schoonmaak het meeste pleziert aan zowel de klant als onszelf.
U kan ons ook contacteren voor de schoonmaak van reclameborden, veranda’s, poorten, rolluiken, …

Opkuis bij nieuwbouw of na renovatie behoort eveneens tot onze specialiteiten, en wordt samen met de klant bekeken welke de noden zijn.

We zijn in het bezit van alle nodige attesten (VCA, besturing hoogtewerker, stellingbouw, werken op hoogte, …) waardoor moeilijk te bereiken plaatsen geen enkel probleem vormen. Door deze attesten kan u eveneens ook op ons beroep doen om uw dakgoot af te wassen, uit te kuisen en / of te onderhouden.

Vraag naar onze voordelige formules (wekelijks – maandelijks – 2 maandelijks – trimestrieel, …), wanneer we langskomen om een GRATIS en vrijblijvende offerte voor te stellen.

Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.